Hakkımızda

Kulübümüzün amacı; öğrencilerin ve çalışanların beden ve ruh sağlığını korumak amacıyla, beslenme, barınma, ders çalışma, spor yapma, boş zamanlarını değerlendirme ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla konferans, sempozyum, seminer, tiyatro, konser, sergi, halk oyunları faaliyetleri düzenleyerek bunlarla ilgili salonların, kantin, kafeterya, eğlence yerleri gibi tesislerin işletilmesi veya işlettirilmesi, bunlardan öğrencilerin ve çalışanların en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamaktır. Üniversitemiz öğrencilerinin bireysel gelişiminin ve yaşam kalitesinin yükseltilmesine katkı sağlayan hizmetleri sürekli iyileştirmek, geliştirmek, yaygınlaştırmak ve kalite standardını  yükseltmektir.

* Kulübümüzün üniversitemiz adına düzenlenecek faaliyetlerde etkin olarak yer almasını sağlamak.

* Üniversitemiz bünyesinde etkinlikler düzenlemek.

* Sportif faaliyetleri desteklemek.

* Üniversitemiz bünyesinde müzik grupları oluşturmak.

* Konserler, şiir dinletileri düzenlemek.

* Üniversite öğrencileri için tiyatro gösterimi organize etmek.

* Sinema gösterimleri düzenlemek.

* Konferanslar ve paneller düzenlemek.

* Geziler düzenlemek.